Cerca d'inversors, compra i venda d'empreses

Captació de capitals

Corporate finance, Assessoria d'empreses

La nostra consultoria corporate finance et dóna suport amb serveis de consultoria i assessorament en operacions corporatives, com compra i venda d’empreses, recolzats per professionals amb un sòlid coneixement sectorial, capacitat de negociació i capacitat d’execució global.

Corporate Finance. Assessorament

Assessorem en:

 • Valoració d’empreses: conèixer el valor d’un negoci és essencial per sobreviure en els mercats actuals i assegurar l’èxit empresarial.
 • Captació de capitals: per a la PIME és vital comptar amb fórmules alternatives de finançament. CE Corporate Finance t’ofereix diferents possibilitats de finançament ajustades a la necessitat del teu negoci.
 • Absorcions, fusions, escissions i desinversions: els problemes als quals s’enfronten cada dia les empreses són cada vegada més complexos, requereixen comptar amb un ampli ventall desolucions per garantir l’encert en les decisions estratègiques de les empreses.
 • Recerca d’inversors: CE Corporate Finance s’encarrega de la recerca, localització i negociació amb els inversors necessaris per al desenvolupament, supervivència, expansió i futur de les empreses.
 • Compra i venda d’empreses: en l’actual societat globalitzada, cada dia és més freqüent trobar-se amb un mercat dinàmic de traspàs de negocis de qualsevol magnitud i sector dels mateixos.

Avantatges competitius

 • Veritable enteniment dels assumptes i desafiaments dels nostres clients en l’àmbit corporate finance.
 • Capacitat d’execució.
 • Coneixement.
 • Capacitat de negociació en la compra i venda d’empreses.
 • Professionalitat creativitat.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

  Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

  ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

  captcha

  D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.