Assessorament especialitzat per a PIMEs i autònoms

Som la xarxa d'assessories líder a Espanya

Oficinas CE Consulting

CE Consulting aposta fermament per un projecte innovador en l’assessorament a empreses i professionals, comprometent amb el seu treball i oferint sempre el millor servei a les àrees d’assessoria jurídica, assessoria fiscal, assessoria comptable i assessoria laboral.

Actualment comptem amb més de 150 assessories d’empresa repartides en tot el territori nacional, sent una de les principals firmes d’assessories d’empresa i consultoria d’empreses al nostre país. Més de 150 oficines nacionals i internacionals que ofereix serveis d’assessoria fiscal, laboral, comptable i jurídica. Una oficina sempre prop per a tu.

Xarxa d'assessories líder a Espanya

Som la xarxa de assessories líder a Espanya. La nostra marca és reconeguda, tota una garantia per als clients.

La nostra ambició d’expandir ens ha portat a obrir assessories a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Oficines nacionals

CE Consulting

Oficines internacionals

CE Consulting

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.