Serveis de consultoria d'empreses

Serveis especialitzats de consultoria

Consultoria

CE Consulting Empresarial ofereix, al costat dels serveis d’assessoria fiscal, laboral, comptable i jurídica, altres especialitzats, com els de consultoria internacional o CE Audit.

El nostre concepte d’assessorament va molt més enllà de facilitar el compliment d’obligacions legals i tributàries. Sabem que els nostres clients necessiten tenir garanties de confidencialitat, privacitat i  protecció de dades, així com el suport del seu assessor pel que fa a factors clau en l’estratègia del seu negoci: patents, transmissió, venda i valoració d’intangibles. La nostra firma també els ajuda a  assolir aliances estratègiques amb proveïdors i partners. Finalment, assessorem sobre aspectes tant importants com els relatius a fórmules de finançament, el capital risc i l’expansió de la companyia (nacional i internacional).

Recursos Humanos Integrales

Recursos Humans Integrals

Selecció de personal. Consultoria de recursos humans. Estudi, disseny i implantació de polítiques retributives. Head hunting. Programes de outplacement.

Audit

Auditoria

Serveis d’assessoria i auditoria de comptes anuals i altres estats financers o documents comptables. Treballs d’auditoria sobre comptes anuals o altres estats financers, o documents comptables d’entitats que formen part del sector públic.

Corporate Finance

Corporate Finance

La nostra consultoria corporate finance posa a disposició del client serveis de consultoria i assessorament en operacions corporatives, com compra i venda d’empreses, recolzats per professionals amb un sòlid coneixement sectorial.

Consultoría Internacional

Consultoria internacional

Et vols implantar comercialment a l’exterior? Oferim serveis d’assessoria i consultoria per ajudar als nostres clients en totes les etapes del seu procés d’internacionalització.

Marketing online y diseño

Agència Creativa CE Consulting | Màrqueting online i disseny

Agència Creativa CE Consulting neix a partir del creixement del departament de màrqueting del grup CE Consulting Empresarial, com a conseqüència de la demanda per part de cada vegada més empreses de serveis de màrqueting en línia, disseny gràfic i web, posicionament a internet, email màrqueting, etc.; per millorar la seva visibilitat i augmentar les seves vendes.

CE Executive Support

CE Executive Support

CE Executive Support Siglo XXI és un servei nou creat per a donar suport a les petites i mitjanes empreses en llur creixement, expansió i rendibilitat.

Altres serveis d’assessoria i consultoria d’empreses

Comptem amb aliances i col·laboracions amb empreses de primer nivell que abasten àrees tan diverses com:

  • Implantació de sistemes de qualitat.
  • Assegurances.
  • Prevenció de riscos laborals.
  • Serveis financers.
  • Rènting de vehicles.
  • Subvencions.
  • Consultoria i auditoria en protecció de dades.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

He llegit i accepto les condicions*

captcha