Serveis de consultoria d'empreses

Serveis especialitzats de consultoria

Consultoria

CE Consulting ofereix, al costat dels serveis d’assessoria fiscal, laboral, comptable i jurídica, altres especialitzats, com els de consultoria internacional o CE Audit.

El nostre concepte d’assessorament va molt més enllà de facilitar el compliment d’obligacions legals i tributàries. Sabem que els nostres clients necessiten tenir garanties de confidencialitat, privacitat i  protecció de dades, així com el suport del seu assessor pel que fa a factors clau en l’estratègia del seu negoci: patents, transmissió, venda i valoració d’intangibles. La nostra firma també els ajuda a  assolir aliances estratègiques amb proveïdors i partners. Finalment, assessorem sobre aspectes tant importants com els relatius a fórmules de finançament, el capital risc i l’expansió de la companyia (nacional i internacional).

Recursos Humanos Integrales

Recursos Humans Integrals

Selecció de personal. Consultoria de recursos humans. Estudi, disseny i implantació de polítiques retributives. Head hunting. Programes de outplacement.

auditoria

Auditoria

Serveis d’assessoria i auditoria de comptes anuals i altres estats financers o documents comptables. Treballs d’auditoria sobre comptes anuals o altres estats financers, o documents comptables d’entitats que formen part del sector públic.

Corporate Finance

Corporate Finance

La nostra consultoria corporate finance posa a disposició del client serveis de consultoria i assessorament en operacions corporatives, com compra i venda d’empreses, recolzats per professionals amb un sòlid coneixement sectorial.

Outsourcing

Outsourcing

Gràcies a aquest servei la teva companyia pot centrar els seus esforços en el core bussiness, delegant determinades àrees i funcionalitats no estratègiques i alliberant, d’aquesta manera, recursos que puguin dedicar-se a aspectes bàsics de l’empresa.

Consultoría Internacional

Consultoria internacional

Et vols implantar comercialment a l’exterior? Oferim serveis d’assessoria i consultoria per ajudar als nostres clients en totes les etapes del seu procés d’internacionalització.

marketing

Màrqueting online i disseny

CE Consulting neix a partir del creixement del departament de màrqueting del grup CE Consulting, com a conseqüència de la demanda per part de cada vegada més empreses de serveis de màrqueting en línia, disseny gràfic i web, posicionament a internet, email màrqueting, etc.; per millorar la seva visibilitat i augmentar les seves vendes.

CE Executive Support

CE Executive Support

CE Executive Support Siglo XXI és un servei nou creat per a donar suport a les petites i mitjanes empreses en llur creixement, expansió i rendibilitat.

Altres serveis d’assessoria i consultoria d’empreses

Comptem amb aliances i col·laboracions amb empreses de primer nivell que abasten àrees tan diverses com:

 • Implantació de sistemes de qualitat.
 • Assegurances.
 • Prevenció de riscos laborals.
 • Serveis financers.
 • Rènting de vehicles.
 • Subvencions.
 • Consultoria i auditoria en protecció de dades.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

  Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

  ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

  captcha

  D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.