Assessorament per a grans empreses i pimes

Serveis d'Assessoria

Serveis d'Assessoria

CE Consulting és una assessoria d’empreses formada per un equip d’assessors i advocats d’empreses amb la màxima qualificació i compromesos amb el seu treball i amb les necessitats del client.

El nostre ampli ventall de serveis ens permet abastar les àrees fiscal, comptable, laboral i recursos humans, jurídica, outsourcing i màrqueting en línia i oferir-te una ràpida i total atenció.

Som assessors tant per a grans empreses i pimes, com per autònoms i professionals.

Asesoria Fiscal

Assessoria fiscal

Elaborem i presentem tot tipus d’impostos davant els organismes competents. Realitzem la millor planificació fiscal per a la seva empresa. Necessita assessors tributaris?

Asesoría Contable

Assessoria comptable

Elaborem la comptabilitat de la seva empresa. Presentem els llibres i comptes anuals davant els organismes corresponents.

Asesoría Laboral

Assessoria laboral i recursos humans

Gestionem les nòmines de la seva empresa, assegurances socials, altes i baixes a la seguretat social, elaborem contractes, quitances, acomiadaments, ERO.

Asesoría jurídica mercantil

Assessoria jurídica-mercantil

Advocats d’empresa, serveis legals, dret mercantil i societari, successió patrimonial programada, dret civil, penal i administratiu, dret internacional, corporate compliance, operacions corporatives.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.