Assessorament per a grans empreses i pimes

Serveis d'Assessoria

Serveis d'Assessoria

CE Consulting Empresarial és una assessoria d’empreses formada per un equip d’assessors i advocats d’empreses amb la màxima qualificació i compromesos amb el seu treball i amb les necessitats del client.

El nostre ampli ventall de serveis ens permet abastar les àrees fiscal, comptable, laboral i recursos humans, jurídica, outsourcing i màrqueting en línia i oferir-te una ràpida i total atenció.

Som assessors tant per a grans empreses i pimes, com per autònoms i professionals.

Asesoria Fiscal

Assessoria fiscal

Elaborem i presentem tot tipus d’impostos davant els organismes competents. Realitzem la millor planificació fiscal per a la seva empresa. Necessita assessors tributaris?

Asesoría Contable

Assessoria comptable

Elaborem la comptabilitat de la seva empresa. Presentem els llibres i comptes anuals davant els organismes corresponents.

Asesoría Laboral

Assessoria laboral i recursos humans

Gestionem les nòmines de la seva empresa, assegurances socials, altes i baixes a la seguretat social, elaborem contractes, quitances, acomiadaments, ERO.

Outsourcing

Outsourcing

Gràcies a aquest servei la teva companyia pot centrar els seus esforços en el core bussiness, delegant determinades àrees i funcionalitats no estratègiques i alliberant, d’aquesta manera, recursos que puguin dedicar-se a aspectes bàsics de l’empresa.

Asesoría jurídica mercantil

Assessoria jurídica-mercantil

Advocats d’empresa, serveis legals, dret mercantil i societari, successió patrimonial programada, dret civil, penal i administratiu, dret internacional, corporate compliance, operacions corporatives.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

He llegit i accepto les condicions*

captcha