Serveis d'auditoria de comptes CE Audit

Aconsegueix valor afegit en la teva activitat

CE Audit: Serveis d'auditoria de comptes

Aconsegueix valor afegit en la teva activitat agilitzant procediments a través de la utilització dels nostres sistemes d’informació i eines informàtiques orientats a l’auditoria de comptes. Confereix  transparència a la teva informació financera per guanyar-te la confiança de tercers i generar èxit per a la teva empresa.

Serveis d'auditoria de comptes

CE Audit
 • Serveis d’auditoria de comptes anuals i altres estats financers o documents comptables.
 • Treballs que, sense tenir la consideració d’auditoria comptable, estan atribuïts per disposicions legals a auditors de comptes: determinació del valor raonable d’accions i participacions, informes per l’augment o reducció del capital social, etc.
 • Comprovacions específiques de fets concrets, emissió de certificacions  i revisions amb aplicació de procediments amb un abast limitat.
 • Treballs d’auditoria sobre comptes anuals o altres estats financers o documents comptables d’entitats que formen part del sector públic.
 • Procediments acordats per a la verificació de l’aplicació de subvencions, i indicadors de transparència i bon govern en l’àmbit de les fundacions i associacions sense ànim de lucre.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

  Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

  ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

  captcha

  D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.