Som la xarxa de assessories líder a Espanya

Assessorant des de 1989

CE Consulting Barcelona 22@

Qui som?

La nostra oficina a Barcelona està formada per un equip de professionals, assessors fiscals, assessors laborals i assessors financers que basen llur treball en un model de compromís i vocació de servei aplicable a totes les àrees legals, econòmiques i de gestió.

Pertànyer a una xarxa empresarial de prestigi reconegut és un fet diferenciador que ens permet aportar als nostres clients, amb independència de llur grandària, els serveis d’una multinacional al preu de l’Assessoria Tradicional.

Som la seva assessoria a Barcelona!

Asesoría Barcelona 22@

Què oferim?

Des de la nostra oficina CE Consulting Barcelona us oferim un assessorament especialitzat i integral a totes les àrees de l’assessorament, assessoria jurídica, assessoria fiscal, assessoria comptable i assessoria laboral, tant per a les grans empreses com per a les PIMEs i autònoms, sempre enfocats en l’atenció als nostres clients, amb el major rigor possible i el seguiment de la nostra àrea d’atenció al client.

CE Consulting

Un projecte innovador, consolidat i proper als nostres clients

CE Consulting. Un projecte innovador, consolidat i proper als nostres clients, que ha crescut any rere any fins a convertir-se avui dia en la xarxa líder d’oficines en Assessoria Integral per a les Empreses. Som especialistes en l’assessorament i consultoria empresarial des de fa 30 anys, tot oferint un assessorament especialitzat i integral.

A CE Consulting oferim als nostres clients un servei integral en totes les àrees d’assessorament, assessoria jurídica, assessoria fiscal, assessoria comptable i assessoria laboral, però sense descuidar mai el tracte directe amb el client. Per aquesta raó, ens hem convertit en l’alternativa perfecta, tant enfront l’assessoria o gestoria tradicional com enfront les grans consultores.

Què ens diferencia?

CE Consulting el formem una gran xarxa d’assessors professionals altament qualificats els quals, a més, continuem desenvolupant-nos gràcies a un sistema exclusiu de formació interna. D’aquesta manera, atesa la nostra gran experiència en tots els sectors de l’activitat econòmica, som capaços de trobar propostes òptimes per a la vostra empresa d’una forma totalment personalitzada. Emprem les eines informàtiques més avançades i mètodes de treball innovadors. Ens agrada estar al dia perquè talment podem seguir mantenint els nostres valors de qualitat, proximitat i eficàcia.

La firma CE Consulting

Som el major grup d’assessories d’empresa a nivell nacional. Fundat el 1989 i amb una experiència que ens avala des de fa 30 anys, som un referent com a assessoria (assessoria fiscal, assessoria laboral, etc.), consultors i advocats d’empresa.

Quin és el secret del nostre èxit?

La confiança que dipositen els nostres clients en cadascun dels nostres assessors experts i en cadascun dels serveis que prestem. Som capaços de cobrir qualsevol aspecte que necessiten les PIMEs, les grans empreses i els autònoms. Ens adaptem a les necessitats i aportem solucions.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.