CE Consulting Barcelona 22@ Assessorament a empreses des de 1989 Assessorament a empreses des de 1989 Aportem valor a la vostra empresa Solucions professionals adaptades a tu Assessoria especialitzada Serveis d'assessorament empresarial Assessorament fiscal, laboral, comptable i legal Assessorament integral del vostre assessor L'empresa líder en consultoria comercial

CE Consulting Barcelona 22@

CE Consulting fou fundada l’any 1989 amb el propòsit d’esdevenir una de les principals assessories i consultories integrades a nivell nacional. Després de 30 anys d’activitat, el grup compta amb més de 150 oficines nacionals i internacionals, més de 700 professionals, i més de 17.000 clients.

Més sobre CE Consulting Barcelona 22@

Área Asesoría

Àrea Assessoria

A través d’aquesta àrea cobriràs l’assessorament en les obligacions fiscals, laborals i mercantils.

Área Consultoría

Àrea Consultoria

T’apropem a professionals altament qualificats en aquelles matèries específiques que requereixen una especialització tècnica.

Área Tecnología y Desarrollo

Àrea Tecnologia i Desenvolupament

T’oferim una gran varietat de serveis com a complement a l’assessorament legal i de consultoria per tal d’ajudar-te en el creixement i desenvolupament de la teva empresa.

Publicacions

Blog CE Consulting

Blog

El blog més útil per a les empreses i professionals. Articles professionals sobre diverses àrees tècniques i notícies corporatives.

Magazine

Revista d’actualitat de caràcter semestral amb temes de gran interès de les diferents àrees legals (jurídic, fiscal, laboral, tributari, corporate finance).

Calendari laboral

Descarrega’t el calendari laboral o demana’l a la teva oficina de CE Consulting més propera i compleix amb la legislació laboral!

Informeu-vos mes a mes amb les píndoles d’1 minut!

Assessor Informa 3.0 Legal

Assessor Informa 3.0 Tendències

Assessor Informa 3.0 Negocis

Aquests i d’altres vídeos més al nostre canal. Subscriviu-vos ja!

 

CE Consulting en el món

Clica sobre el mapa per trobar la teva assessoria més propera

Col·laboradors

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.