Fes créixer la teva empresa i sigues visible a Internet

Màrqueting online, disseny gràfic i web, SEO, SEM, Copywriting...

Màrqueting online i disseny

CE Consulting neix a partir del creixement del departament de màrqueting del grup CE Consulting, com a conseqüència de la demanda per part de cada vegada més empreses de serveis de màrqueting en línia, disseny gràfic i web, posicionament a internet, email màrqueting, etc. per millorar la seva visibilitat i augmentar les seves vendes.

I és clar, dins del nostre model d’assessoria integral, no podíem fer cas … i ens vam llançar. Més de 26 anys de vida, 15.000 clients i 500 professionals després, ho vam fer! (Més val tard que mai).

D'acord, però ... en què podeu ajudar-me?

En incrementar la visibilitat i fer comercialment atractiva la teva empresa mitjançant el màrqueting en línia, el disseny gràfic, fent la teva web més comercial i interactiva, el posicionament SEO o SEM, el copywriting (una bona redacció publicitària i comercial és bàsica!), xarxes socials, publicitat audiovisual i l’estratègia per coordinar tot. Ah, i si vols creativitat, en tenim per donar i vendre!

T'ajudem a vendre més i vigilem a la competència

Vols nous clients? No només cal ser bo, sinó també semblar-ho. Pots ser genial en allò teu, però si un client no et pot trobar, … T’ajudem a ser comercialment atractiu i a generar trànsit de qualitat al teu web. Ens basem en dades, no en suposicions. Estudiem el que el teu potencial client busca a Internet i fem que et trobin abans que a la competència. És una part fonamental del negoci no creus?

Millorem la teva imatge i generem valor per a tu

Tu coneixes la teva marca molt bé i el que significa per a tu. Tu coneixes la teva “missió, visió i valors”, com no pot ser d’una altra manera. Però, la resta dels mortals té la mateixa idea sobre la teva empresa i els teus serveis? La teva web i la forma en què et comuniques amb els teus clients la transmet? O més aviat tot el contrari? T’ajudem a plasmar (o trobar) la teva pròpia identitat perquè realment et recordin i no deixar indiferent.

Llavors, què feu exactament?

Estrategias de marketing online

Estratègies de màrqueting en línia

Creem o auditem la teva estratègia integral en línia. Ho podem mesurar tot a Internet, i així podem saber el que funciona i el que no. Posicionem la teva web, creem continguts en blocs, som experts en e-mail màrqueting per captar i fidelitzar, gestionem la teva publicitat a Internet. Però abans d’això, et farem consultoria comercial web per confirmar que un usuari et pot trobar el més fàcilment possible.

Diseño web

Disseny web (amb visió comercial)

La teva web no és només un aparador com molts diuen. És el lloc on atacar i captar un client . Tot i que som experts en disseny, estructura i redacció publicitària de pàgines web de gran usabilitat i estil, podem fer també de la teva web una eina comercial autogestionable que interaccioni amb els usuaris … i sempre adaptant-nos al que necessites!

Branding, diseño gráfico y maquetación

Branding, disseny gràfic i maquetació

Creem o redissenyem la teva marca de principi a fi, des del logotip fins a totes les seves aplicacions i formats. També maquetem els teus fulletons comercials, tant off com online. Tu demana, que menys un vestit de nit, et dissenyem el que necessitis. (Ah, i gràcies al nostre departament jurídic, ¡podem gestionar fins i tot la part legal!).

Social media & Community manager

Social mitjana & Community manager

A nivell de comunicació, ara les empreses es mostren dialogants i properes. T’assessorem i t’ajudem a potenciar la teva reputació i presència on-line per millorar la rellevància i imatge de la teva empresa a través de les xarxes socials. Treballem per seduir al teu target de client i per fidelitzar i millorar la comunicació amb clients.

Vídeos publicitarios y corporativos

Vídeos publicitaris i corporatius

Ets bo, i ho saps. Peeeerò … ¿ho sap qui ho ha de saber? Amb un vídeo pots captar l’atenció i comunicar els seus missatges amb molta facilitat i eficiència. Preparem la teva idea de principi a fi: des del concepte, passant per la redacció del missatge i el seu guió, fins a la producció final en què quedes encantat.

Copywriting

Copywriting (redacció publicitària)

La forma d’escriure diu molt (moltíssim) sobre el teu negoci i és la primera impressió que dónes a qui et llegeix. Les paraules adequades , el seu ordre i el bon ús visual d’elles poden ser claus a l’hora de seguir navegant per la teva web , llegint el teu dossier comercial o compartir les entrades del teu bloc (encara que no ho creguis, això està més que demostrat).

Ho entendràs tot. I el seu perquè

Sabater a les teves sabates. Tu saps del teu negoci . I més que ningú. Però potser no tinguis tan clar termes de màrqueting que t’ajuden a vendre com SMO o Keyword. No et preocupis. Tu el que vols és ser visible i comercialment atractiu no? Doncs això. Nosaltres ho fem i t’ho expliquem perquè ho entenguis fàcilment amb els seus informes i tot (com quan nosaltres anem al taller i ens expliquen que cal canviar la “trócola” del motor).

marketing

Som-hi. Estem esperant per fer-te visible.

Omple el formulari i et truquem nosaltres. Si ho prefereixes, truca’ns o envia’ns un correu electrònic amb els teus precs, preguntes, peticions, fotos de nadó, selfies, floretes, i fins i tot petició de pressupostos!, etc.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.