Directius d'alt nivell al servei de les PIMES

Suport a empreses en el seu creixement i expansió

CE Executive Support siglo XXI

Nou servei d'alts directius per a les pimes

CE Executive Support segle XXI és un nou servei creat per donar suport a les petites i mitjanes empreses en el seu creixement, expansió i rendibilitat.

Aquest servei permet l’accés a aquest tipus d’empreses a alts directius per al seu consell d’administració, comitè de direcció, etc, sense risc i a un cost assumible. Ara ja serà possible que les petites i mitjanes empreses comptin amb els mitjans que compten les grans per al seu desenvolupament.

Directius d’alt nivell al servei de la Pime, tant en consells com en tasques específiques, com podien ser expansió a la xarxa, reestructuracions, private equity, etc.

Un nou servei de CE Consulting, líder a Espanya en assessorament de Pimes que esperem doni una nova empenta a la competitivitat de les nostres empreses, no només a nivell nacional, sinó a nivell europeu i mundial. >> Més informació <<

Qui som

Som un equip d’alts directius amb experiència i èxit en la nostra professió disposats a aportar treball, talent, idees i projectes perquè tots junts fem créixer la teva empresa.

Què oferim?

Ajudar a les Pimes a incrementar el seu nivell directiu en base a la incorporació en el seu consell, comitè, etc. de persones líders de gestió, amb experiència provada i multilingüe si cal, per aconseguir suport eficaç i eficient en la seva gestió, a un cost assumible. I per descomptat, amb resultats.

Ets gran

La diferència entre una petita, mitjana i gran empresa, és només el nombre de treballadors que la composen, NO l’ambició de créixer i ser rendible.

Per què les pimes no poden comptar amb consellers qualificats i amb experiència en els seus òrgans de gestió? Per el risc que suposa? Nosaltres t’aportem solucions.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, CE Consulting Barcelona 22@ tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per CE Consulting Barcelona 22@. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.